3D printen van Kronen

Een van dé innovaties in het vervaardigen van kronen, is kronen printen met een 3D-printer. Dit moderne apparaat stelt ons in staat om op maat gemaakte kronen te produceren met ongekende precisie en efficiëntie.

Maak een afspraak

  Vaste tandarts
  Meester in wortelkanaalbehandelingen
  Meester in wortelkanaalbehandelingen
  Internationaal team
  Meer dan 30 jaar ervaring

  Waarom kiezen voor 3D-geprinte kronen?

  Het 3D-printen van kronen biedt diverse voordelen voor zowel tandarts als patiënt. Allereerst kunnen we met deze geavanceerde technologie snel en nauwkeurig kronen op maat maken, wat zorgt voor kortere wachttijden en minder bezoeken aan de praktijk. Bovendien zorgt de exacte pasvorm van de 3D-geprinte kronen voor een optimaal comfort en langdurig gebruik.

  Hoe werkt het 3D-printproces?

  Onze moderne 3D-printer gebruikt geavanceerde digitale scans van uw gebit om een gedetailleerd virtueel model te creëren. Dit model wordt vervolgens omgezet in laagjes, waarna de printer de kroon laag voor laag opbouwt met hoogwaardige materialen. Dit resulteert in een nauwkeurig afgewerkte kroon die perfect aansluit op uw tanden en kiezen.
  Tandartspraktijk van Mill

  Voordelen voor tandarts en patiënt

  Voor tandartsen betekent het gebruik van 3D-geprinte kronen een verbeterde behandelplanning en meer controle over het productieproces. Patiënten profiteren van snellere behandelingen, minder ongemak en kronen die perfect passen. Bovendien kunnen we 3D-printen inzetten bij restauraties, bruggen en zelfs bij complexe tandheelkundige implantaten.

  Wanneer gebruiken we de 3D-printer?

  Onze 3D-printer wordt ingezet bij verschillende situaties, waaronder het herstellen van beschadigde tanden, het vervangen van verouderde kronen, en het creëren van esthetisch verantwoorde tandheelkundige oplossingen. Het stelt ons in staat om snel en doeltreffend in te spelen op de specifieke behoeften van onze patiënten.

  Heeft u vragen over ons 3D-printproces of of bent u tandarts en zou gebruik willen maken van 3D-geprinte kronen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de beste tandheelkundige ondersteuning met behulp van deze innovatieve technologie.

  Wat patiënten over ons zeggen

  Shiro Hanh Hoang

  "Het was een prettige ervaring en heb ik gelukkig mijn kies ook weten te behouden. Professioneel, vriendelijk, ongehaast met een enorme expertise"

  Melanie Vraser

  "Ik keek mijn hele leven op tegen tandartsbezoeken. Sinds ik bij Tandartspraktijk van Mill zit niet meer. Ik kom er nu al 5 jaar met plezier."

  Erik Bruis

  "Ik dacht dat mijn gebit niet meer te redden was. Wat hebben Masato en zijn team mij geweldig geholpen. Geen pijn meer, echt mijn leven terug."

  Tarieven /
  Verzekeringen

  De kosten variëren per behandeling en kunnen gedeeltelijk of volledig verzekerd zijn. De tarieven zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa), in opdracht van de overheid. Wilt u hier meer over weten? Lees dan verder.

  Angst voor de tandarts?

  Wij doen er alles aan om uw bezoek pijnloos en zo aangenaam mogelijk te maken. Wij zorgen ervoor dat u zich goed kunt ontspannen. Wilt u weten hoe wij dit doen? Neem dan nu contact met ons op. Onze assistenten staan u graag te woord.

  Open chat
  Hallo,
  Hoe kunnen wij u helpen?
  Wij zijn bereikbaar op dit nummer van 07:45 - 20:00