3D Röntgen Foto’s

Een van onze moderne apparaten is de CBCT scanner, een state-of-the-art 3D-scanner die bijdraagt aan nauwkeurigere diagnoses en betere behandelingen. Wij vertellen u graag meer over dit röntgenapparaat en waarom het de mondzorg nóg beter maakt.

Maak een afspraak

  Vaste tandarts
  Meester in wortelkanaalbehandelingen
  Meester in wortelkanaalbehandelingen
  Internationaal team
  Meer dan 30 jaar ervaring

  Wat is een CBCT scanner?

  De Cone Beam Computed Tomography (CBCT) scanner is een geavanceerd röntgenapparaat dat gedetailleerde driedimensionale beelden van de mondholte, kaak en het aangrenzende gebied maakt. Nog beter dan traditionele röntgenfoto’s, biedt de CBCT scanner gedetailleerdere en nauwkeurigere informatie, wat verschillende tandheelkundige procedures makkelijker maakt en zorgt voor een beter resultaat.

  Hoe werkt het?

  De CBCT scanner maakt gebruik van een kegelvormige bundel röntgenstralen om gedetailleerde beelden te creëren. U neemt plaats op een comfortabele stoel terwijl het apparaat om u heen draait. In slechts enkele seconden maakt de scanner gedetailleerde 3D-beelden, die onze tandartsen vervolgens gebruiken voor een grondige analyse van de mond- en kaakstructuur.
  Tandartspraktijk van Mill

  Waarom een 3D röntgenfoto?

  De CBCT scanner wordt gebruikt om gedetailleerde 3D-beelden van uw mond, kaak en omliggende structuren te verkrijgen. Dit is vooral nuttig bij complexe tandheelkundige situaties, zoals het plannen van implantaten, het beoordelen van kaakgewrichtsproblemen en het lokaliseren van verborgen tandwortels. Door deze gedetailleerde beelden kunnen we problemen vroegtijdig opsporen en gericht behandelen.

  Voordelen voor tandarts en patiënt

  Voor onze tandartsen betekent de CBCT scanner een nauwkeurige diagnosestelling en verbeterde behandelplanning. Voor u als patiënt betekent het minder straling, een comfortabele procedure en effectievere behandelingen.

  Wilt u als tandarts gebruik maken van onze 3D-scanner? Wij helpen u graag.

  Wanneer wordt de CBCT scan gebruikt?

  De CBCT scanner wordt ingezet bij diverse situaties, zoals het evalueren van complexe extracties, het plannen van orthodontische behandelingen en het identificeren van kaakholteproblemen.

  Heeft u vragen over de CBCT scanner of bent u tandarts en zou gebruik willem maken van ons apparaat? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te voorzien van de beste zorg en informatie.

  Wat patiënten over ons zeggen

  Marijke Goedhart

  "De beste tandartspraktijk die ik tot nu toe ken. Ze behandelen je met zorg en respect, ook als je veel angst of bijzondere gevoeligheden hebt. Zeer klantvriendelijk en professioneel!"

  R. Mooten

  "Kleine, persoonlijke praktijk die zeer meedenkend is voor persoonlijke situatie. Tandarts Watanabe en assistenten hebben mij meermaals geholpen (ook bij nood), hiervoor dank. Zou ik van harte aanbevelen."

  Lex Tierie

  "Ik heb verschillende tandartsen gehad maar dit is ongetwijfeld de beste praktijk in Amstelveen en verre omstreken."

  Tarieven /
  Verzekeringen

  De kosten variëren per behandeling en kunnen gedeeltelijk of volledig verzekerd zijn. De tarieven zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa), in opdracht van de overheid. Wilt u hier meer over weten? Lees dan verder.

  Angst voor de tandarts?

  Wij doen er alles aan om uw bezoek pijnloos en zo aangenaam mogelijk te maken. Wij zorgen ervoor dat u zich goed kunt ontspannen. Wilt u weten hoe wij dit doen? Neem dan nu contact met ons op. Onze assistenten staan u graag te woord.

  Open chat
  Hallo,
  Hoe kunnen wij u helpen?
  Wij zijn bereikbaar op dit nummer van 07:45 - 20:00