Behandelingen

Maak een afspraak

  Vaste tandarts
  Meester in wortelkanaalbehandelingen
  Meester in wortelkanaalbehandelingen
  Internationaal team
  Meer dan 30 jaar ervaring

  Kroon-, brugwerk en prothese

  Voor het behoud van kiezen kan het nodig zijn om vullingen te laten vervangen door keramische inlays of kronen van porselein en/of goud.

  Parodontologie

  Klachten als ontstoken tandvlees (gingivitis) kunnen met de juiste voorlichting en behandeling snel en effectief worden verholpen en onder controle worden gehouden.

  Kindertandheelkunde

   

  Wij adviseren kinderen mee te nemen naar de tandartsenpraktijk vanaf 4 jaar. Met grapjes, afleiding maar vooral geduld en veel aandacht proberen wij dit zo goed mogelijk te doen.

  Orthodontie

  Zowel kinderen als volwassenen willen graag een mooi en regelmatig gebit voor een stralende glimlach. Het kan zijn dat dit bij jouw niet het geval is en dat je je stoort aan de stand van je tanden.

  Implantologie

  Indien een tand of kies verloren is gegaan, of nooit aanwezig is geweest, is het bij Tandartsenpraktijk Van Mill mogelijk om deze te vervangen met behulp van een implantaat.

  Facings

  Voor b.v. facings zijn er verschillende mogelijkheden, waarbij onze voorkeur uitgaat naar de keramische facing die in het tandheelkundig laboratorium op maat worden gemaakt.

  Wat patiënten over ons zeggen

  Shiro Hanh Hoang

  "Het was een prettige ervaring en heb ik gelukkig mijn kies ook weten te behouden. Professioneel, vriendelijk, ongehaast met een enorme expertise"

  Melanie Vraser

  "Ik keek mijn hele leven op tegen tandartsbezoeken. Sinds ik bij Tandartspraktijk van Mill zit niet meer. Ik kom er nu al 5 jaar met plezier."

  Erik Bruis

  "Ik dacht dat mijn gebit niet meer te redden was. Wat hebben Masato en zijn team mij geweldig geholpen. Geen pijn meer, echt mijn leven terug."

  Open chat
  Hallo,
  Hoe kunnen wij u helpen?
  Wij zijn bereikbaar op dit nummer van 07:45 - 20:00