De intake bij Tandarts van Mill

U heeft zich bij ons ingeschreven of u heeft direct een afspraak gemaakt. Welkom bij Tandarts van Mill. Wij zullen uw bezoek zo aangenaam mogelijk laten verlopen. Wij vertellen u op deze pagina graag wat u kunt verwachten.

Maak een afspraak

  Vaste tandarts
  Meester in wortelkanaalbehandelingen
  Meester in wortelkanaalbehandelingen
  Internationaal team
  Meer dan 30 jaar ervaring

  Uw eerste afspraak

  Voor uw eerste afspraak reserveren wij 45 minuten. Hierbij brengen wij uw gehele mondgezondheid in kaart en maakt u uitgebreid kennis met uw tandarts. Bij ons heeft u altijd een vaste tandarts. Samen nemen we uw mondzorg geschiedenis door en bespreken we zaken die voor u belangrijk zijn.

  Beoordeling Mondgezondheid

  Er worden overzichtsfoto’s gemaakt om een goed beeld te krijgen van de hele mond. Denk daarbij ook aan specifieke röntgenfoto’s van de wortels en kaak, voor een goede beoordeling van uw mondgezondheid.

  Tandartspraktijk van Mill

  Beoordeling Tandvlees

  Vervolgens beoordeeld de tandarts de conditie van uw tandvlees. Dit noemen we het parodontium. Ook wordt het kaakbot bekeken en beoordeeld. Dit gaat in samenwerking met onze mondhygiënisten, die voorlichting geven over goede gebits- en tandvleesverzorging.

  Tandartspraktijk van Mill

  Opstellen Behandelplan

  Als er bij het eerste consult mondklachten of aandoeningen worden vastgesteld, wordt er in overleg met u direct een behandelplan opgesteld.

  Dit plan heeft altijd betrekking op de lange termijn, zodat u hier uw leven lang profijt van heeft. Deze lange termijn is per persoon verschillend, maar gaat altijd uit van een duurzame, jarenlange mondgezondheid.

  Ingrepen en behandelingen om dit te bereiken kunnen zich daarom ook over meerdere jaren uitstrekken. Dit komt het resultaat ten goede! Ook helpen wij u bij het vaststellen van de verzekeringsvoorwaarden bij grote ingrepen of bijvoorbeeld bij beugels.

  Wat patiënten over ons zeggen

  Marijke Goedhart

  "De beste tandartspraktijk die ik tot nu toe ken. Ze behandelen je met zorg en respect, ook als je veel angst of bijzondere gevoeligheden hebt. Zeer klantvriendelijk en professioneel!"

  R. Mooten

  "Kleine, persoonlijke praktijk die zeer meedenkend is voor persoonlijke situatie. Tandarts Watanabe en assistenten hebben mij meermaals geholpen (ook bij nood), hiervoor dank. Zou ik van harte aanbevelen."

  Lex Tierie

  "Ik heb verschillende tandartsen gehad maar dit is ongetwijfeld de beste praktijk in Amstelveen en verre omstreken."

  Tarieven /
  Verzekeringen

  De kosten variëren per behandeling en kunnen gedeeltelijk of volledig verzekerd zijn. De tarieven zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa), in opdracht van de overheid. Wilt u hier meer over weten? Lees dan verder.

  Angst voor de tandarts?

  Wij doen er alles aan om uw bezoek pijnloos en zo aangenaam mogelijk te maken. Wij zorgen ervoor dat u zich goed kunt ontspannen. Wilt u weten hoe wij dit doen? Neem dan nu contact met ons op. Onze assistenten staan u graag te woord.

  Open chat
  Hallo,
  Hoe kunnen wij u helpen?
  Wij zijn bereikbaar op dit nummer van 07:45 - 20:00