Kindertandheelkunde

Wij adviseren kinderen mee te nemen naar de tandartsenpraktijk vanaf het doorkomen van het eerste tandje. Het eerste bezoek zal zijn wanneer de periodieke controle van de ouders plaatsvind. Het is erg belangrijk om het bezoek aan de tandarts zo prettig mogelijk te maken voor ieder kind. Met grapjes, afleiding, maar vooral geduld en veel aandacht proberen wij dit zo goed mogelijk te doen.

Maak een afspraak

  Vaste tandarts
  Meester in wortelkanaalbehandelingen
  Meester in wortelkanaalbehandelingen
  Internationaal team
  Meer dan 30 jaar ervaring

  Het eerste tandartsbezoek

  Dit eerste bezoek is kort en eigenlijk bedoeld als een gewenningsbezoek. Het gaat er hierbij om een vertrouwensrelatie op te bouwen tussen uw kind en de tandarts. Wij adviseren altijd de ouder, het kind alleen met de assistente mee te geven zodat de tandarts zich één op één met het kind kan bezighouden en hij of zij alle aandacht alleen krijgt.

  Preventie- en voorlichtingsbezoek

  In de loop van de tijd worden de gewenningsbezoeken uitgebreid naar een preventie- en voorlichtingsbezoek. Bij preventie zal de nadruk liggen op hoe je kan voorkomen dat je gaatjes krijgt.
  Tandartspraktijk van Mill

  Orthodontie

  Het is ook belangrijk om op tijd een orthodontische controle te laten doen om vroeg te kunnen beginnen met een eventuele nodige correctie. Dit kan voorkomen dat er op latere leeftijd kiezen geëxtraheerd (kiezen trekken) moeten worden wegens ruimtegebrek.

  Wat patiënten over ons zeggen

  Marijke Goedhart

  "De beste tandartspraktijk die ik tot nu toe ken. Ze behandelen je met zorg en respect, ook als je veel angst of bijzondere gevoeligheden hebt. Zeer klantvriendelijk en professioneel!"

  R. Mooten

  "Kleine, persoonlijke praktijk die zeer meedenkend is voor persoonlijke situatie. Tandarts Watanabe en assistenten hebben mij meermaals geholpen (ook bij nood), hiervoor dank. Zou ik van harte aanbevelen."

  Lex Tierie

  "Ik heb verschillende tandartsen gehad maar dit is ongetwijfeld de beste praktijk in Amstelveen en verre omstreken."

  Tarieven /
  Verzekeringen

  De kosten variëren per behandeling en kunnen gedeeltelijk of volledig verzekerd zijn. De tarieven zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa), in opdracht van de overheid. Wilt u hier meer over weten? Lees dan verder.

  Angst voor de tandarts?

  Wij doen er alles aan om uw bezoek pijnloos en zo aangenaam mogelijk te maken. Wij zorgen ervoor dat u zich goed kunt ontspannen. Wilt u weten hoe wij dit doen? Neem dan nu contact met ons op. Onze assistenten staan u graag te woord.

  Open chat
  Hallo,
  Hoe kunnen wij u helpen?
  Wij zijn bereikbaar op dit nummer van 07:45 - 20:00