Kindertandheelkunde

Wij adviseren kinderen mee te nemen naar de tandartsenpraktijk vanaf 4 jaar. Dit gebeurt vaak met de periodiek controle van de ouders. Het is erg belangrijk om het bezoek aan de tandarts zo prettig mogelijk te maken voor ieder kind. Met grapjes, afleiding maar vooral geduld en veel aandacht proberen wij dit zo goed mogelijk te doen.

Maak een afspraak

  Vaste tandarts
  Meester in wortelkanaalbehandelingen
  Meester in wortelkanaalbehandelingen
  Internationaal team
  Meer dan 30 jaar ervaring

  Het eerste tandartsbezoek

  Dit eerste bezoekje is kort en eigenlijk bedoeld als een gewenningsbezoekje. Het gaat er hierbij om een vertrouwensrelatie op te bouwen tussen uw kind en de tandarts. Wij adviseren altijd de vader of moeder, de kleuter alleen met de assistente mee te geven zodat de tandarts zich één op één met de kleuter kan bezighouden en hij of zij alle aandacht alleen krijgt.

  Preventie- en voorlichtingsbezoek

  In de loop van de tijd worden de gewenningsbezoekjes uitgebreid naar een preventie- en voorlichtingsbezoek. Bij preventie zal de nadruk liggen op hoe je kan voorkomen dat je gaatjes krijgt.

  Tandartspraktijk van Mill

  Orthodontie

  Het is ook belangrijk op tijd een orthodontische controle te laten doen om vroeg te kunnen beginnen met een eventuele nodige correctie. Dit kan voorkomen dat er op latere leeftijd kiezen geëxtraheerd (kiezen trekken) moeten worden wegens ruimtegebrek.

  Wat patiënten over ons zeggen

  Shiro Hanh Hoang

  "Het was een prettige ervaring en heb ik gelukkig mijn kies ook weten te behouden. Professioneel, vriendelijk, ongehaast met een enorme expertise"

  Melanie Vraser

  "Ik keek mijn hele leven op tegen tandartsbezoeken. Sinds ik bij Tandartspraktijk van Mill zit niet meer. Ik kom er nu al 5 jaar met plezier."

  Erik Bruis

  "Ik dacht dat mijn gebit niet meer te redden was. Wat hebben Masato en zijn team mij geweldig geholpen. Geen pijn meer, echt mijn leven terug."

  Tarieven /
  Verzekeringen

  De kosten variëren per behandeling en kunnen gedeeltelijk of volledig verzekerd zijn. De tarieven zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa), in opdracht van de overheid. Wilt u hier meer over weten? Lees dan verder.

  Angst voor de tandarts?

  Wij doen er alles aan om uw bezoek pijnloos en zo aangenaam mogelijk te maken. Wij zorgen ervoor dat u zich goed kunt ontspannen. Wilt u weten hoe wij dit doen? Neem dan nu contact met ons op. Onze assistenten staan u graag te woord.

  Open chat
  Hallo,
  Hoe kunnen wij u helpen?
  Wij zijn bereikbaar op dit nummer van 07:45 - 20:00