Parodontologie
(Ontstoken tandvlees)

Onze praktijk in Amstelveen richt zich ook op de Parodontologie. Klachten als ontstoken tandvlees (gingivitis) kunnen met de juiste voorlichting en behandeling snel en effectief worden verholpen en onder controle worden gehouden.

Maak een afspraak

  Vaste tandarts
  Meester in wortelkanaalbehandelingen
  Meester in wortelkanaalbehandelingen
  Internationaal team
  Meer dan 30 jaar ervaring

  Gezond tandvlees

  Gezond tandvlees ziet er strak en roze uit. De ruimten (de zgn. pockets) tussen het tandvlees en het kaakbot zijn ondiep en bloeden niet. Bij Parodontitis zijn deze pockets ontstoken en kunnen de bacteriën daarin nog diepere pockets en botafbraak veroorzaken.

  Op maat gemaakt behandelplan

  Gingivitus is redelijk makkelijk op te lossen middels een gebitsreiniging waarin wij aanwezige tandplaque en tandsteen verlagen. In onze praktijk wordt een op maat gemaakt behandelplan samen gesteld waarbij de tandarts en mondhygiëniste u als patiënt adviseren over het optimaliseren van de gezondheid van het tandvlees en het kaakbot.

  Tandartspraktijk van Mill

  Wat patiënten over ons zeggen

  Shiro Hanh Hoang

  "Het was een prettige ervaring en heb ik gelukkig mijn kies ook weten te behouden. Professioneel, vriendelijk, ongehaast met een enorme expertise"

  Melanie Vraser

  "Ik keek mijn hele leven op tegen tandartsbezoeken. Sinds ik bij Tandartspraktijk van Mill zit niet meer. Ik kom er nu al 5 jaar met plezier."

  Erik Bruis

  "Ik dacht dat mijn gebit niet meer te redden was. Wat hebben Masato en zijn team mij geweldig geholpen. Geen pijn meer, echt mijn leven terug."

  Tarieven /
  Verzekeringen

  De kosten variëren per behandeling en kunnen gedeeltelijk of volledig verzekerd zijn. De tarieven zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa), in opdracht van de overheid. Wilt u hier meer over weten? Lees dan verder.

  Angst voor de tandarts?

  Wij doen er alles aan om uw bezoek pijnloos en zo aangenaam mogelijk te maken. Wij zorgen ervoor dat u zich goed kunt ontspannen. Wilt u weten hoe wij dit doen? Neem dan nu contact met ons op. Onze assistenten staan u graag te woord.

  Open chat
  Hallo,
  Hoe kunnen wij u helpen?
  Wij zijn bereikbaar op dit nummer van 07:45 - 20:00