Parodontologie
(Ontstoken tandvlees)

Onze praktijk in Amstelveen richt zich ook op de Parodontologie. Klachten als ontstoken tandvlees (gingivitis) kunnen met de juiste voorlichting en behandeling snel en effectief worden verholpen en onder controle worden gehouden.

Maak een afspraak

  Vaste tandarts
  Meester in wortelkanaalbehandelingen
  Meester in wortelkanaalbehandelingen
  Internationaal team
  Meer dan 30 jaar ervaring

  Gezond tandvlees

  Gezond tandvlees ziet er strak en roze uit. De ruimten (de zgn. pockets) tussen het tandvlees en het kaakbot zijn ondiep en bloeden niet. Bij Parodontitis zijn deze pockets ontstoken en kunnen de bacteriën daarin nog diepere pockets en botafbraak veroorzaken.

  Op maat gemaakt behandelplan

  Gingivitus is redelijk makkelijk op te lossen middels een gebitsreiniging waarin wij aanwezige tandplaque en tandsteen verlagen. In onze praktijk wordt een op maat gemaakt behandelplan samen gesteld waarbij de tandarts en mondhygiëniste u als patiënt adviseren over het optimaliseren van de gezondheid van het tandvlees en het kaakbot.

  Tandartspraktijk van Mill

  Wat patiënten over ons zeggen

  Marijke Goedhart

  "De beste tandartspraktijk die ik tot nu toe ken. Ze behandelen je met zorg en respect, ook als je veel angst of bijzondere gevoeligheden hebt. Zeer klantvriendelijk en professioneel!"

  R. Mooten

  "Kleine, persoonlijke praktijk die zeer meedenkend is voor persoonlijke situatie. Tandarts Watanabe en assistenten hebben mij meermaals geholpen (ook bij nood), hiervoor dank. Zou ik van harte aanbevelen."

  Lex Tierie

  "Ik heb verschillende tandartsen gehad maar dit is ongetwijfeld de beste praktijk in Amstelveen en verre omstreken."

  Tarieven /
  Verzekeringen

  De kosten variëren per behandeling en kunnen gedeeltelijk of volledig verzekerd zijn. De tarieven zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa), in opdracht van de overheid. Wilt u hier meer over weten? Lees dan verder.

  Angst voor de tandarts?

  Wij doen er alles aan om uw bezoek pijnloos en zo aangenaam mogelijk te maken. Wij zorgen ervoor dat u zich goed kunt ontspannen. Wilt u weten hoe wij dit doen? Neem dan nu contact met ons op. Onze assistenten staan u graag te woord.

  Open chat
  Hallo,
  Hoe kunnen wij u helpen?
  Wij zijn bereikbaar op dit nummer van 07:45 - 20:00