Preventie en
mondhygiëne

Voor een goede preventie en mondhygiëne krijgen patiënten in onze praktijk een optimale voorlichting over de juiste manier van het verzorgen en onderhouden van het gebit en het parodontium (het omliggende tandvlees en vezeltjes waar het tandvlees zich met het omliggende bot verbindt.)

Maak een afspraak

  Vaste tandarts
  Meester in wortelkanaalbehandelingen
  Meester in wortelkanaalbehandelingen
  Internationaal team
  Meer dan 30 jaar ervaring

  Twee gebitscontroles per jaar

  Wij adviseren twee keer per jaar de tandarts te bezoeken voor een periodieke controle en om een gebitsreiniging te laten uitvoeren. Tijdens de periodieke controle wordt uw gebit gecontroleerd op aanwezigheid van gaatjes, tandsteen, tandvleesproblemen, lekkende oude vullingen en mogelijk aanwezige ontstekingen.

  Mondhygiëne voor kinderen

  Voor kinderen zijn er preventieve behandelingen zoals: poetsles, een fluorbehandeling en sealants (zeer dunne beschermlaagjes die in diepe groeven van kiezen gelegd kunnen worden om het risico op gaatjes / cariës aanzienlijk te verminderen).

  Tandartspraktijk van Mill

  Wat patiënten over ons zeggen

  Shiro Hanh Hoang

  "Het was een prettige ervaring en heb ik gelukkig mijn kies ook weten te behouden. Professioneel, vriendelijk, ongehaast met een enorme expertise"

  Melanie Vraser

  "Ik keek mijn hele leven op tegen tandartsbezoeken. Sinds ik bij Tandartspraktijk van Mill zit niet meer. Ik kom er nu al 5 jaar met plezier."

  Erik Bruis

  "Ik dacht dat mijn gebit niet meer te redden was. Wat hebben Masato en zijn team mij geweldig geholpen. Geen pijn meer, echt mijn leven terug."

  Tarieven /
  Verzekeringen

  De kosten variëren per behandeling en kunnen gedeeltelijk of volledig verzekerd zijn. De tarieven zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa), in opdracht van de overheid. Wilt u hier meer over weten? Lees dan verder.

  Angst voor de tandarts?

  Wij doen er alles aan om uw bezoek pijnloos en zo aangenaam mogelijk te maken. Wij zorgen ervoor dat u zich goed kunt ontspannen. Wilt u weten hoe wij dit doen? Neem dan nu contact met ons op. Onze assistenten staan u graag te woord.

  Open chat
  Hallo,
  Hoe kunnen wij u helpen?
  Wij zijn bereikbaar op dit nummer van 07:45 - 20:00