Preventie en
mondhygiëne

Voor een goede preventie en mondhygiëne krijgen patiënten in onze praktijk een optimale voorlichting over de juiste manier van het verzorgen en onderhouden van het gebit en het parodontium (het omliggende tandvlees en vezeltjes waar het tandvlees zich met het omliggende bot verbindt.)

Maak een afspraak

  Vaste tandarts
  Meester in wortelkanaalbehandelingen
  Meester in wortelkanaalbehandelingen
  Internationaal team
  Meer dan 30 jaar ervaring

  Twee gebitscontroles per jaar

  Wij adviseren twee keer per jaar de tandarts te bezoeken voor een periodieke controle en om een gebitsreiniging te laten uitvoeren. Tijdens de periodieke controle wordt uw gebit gecontroleerd op aanwezigheid van gaatjes, tandsteen, tandvleesproblemen, lekkende oude vullingen en mogelijk aanwezige ontstekingen.

  Mondhygiëne voor kinderen

  Voor kinderen zijn er preventieve behandelingen zoals: poetsles, een fluorbehandeling en sealants (zeer dunne beschermlaagjes die in diepe groeven van kiezen gelegd kunnen worden om het risico op gaatjes / cariës aanzienlijk te verminderen).

  Tandartspraktijk van Mill

  Wat patiënten over ons zeggen

  Marijke Goedhart

  "De beste tandartspraktijk die ik tot nu toe ken. Ze behandelen je met zorg en respect, ook als je veel angst of bijzondere gevoeligheden hebt. Zeer klantvriendelijk en professioneel!"

  R. Mooten

  "Kleine, persoonlijke praktijk die zeer meedenkend is voor persoonlijke situatie. Tandarts Watanabe en assistenten hebben mij meermaals geholpen (ook bij nood), hiervoor dank. Zou ik van harte aanbevelen."

  Lex Tierie

  "Ik heb verschillende tandartsen gehad maar dit is ongetwijfeld de beste praktijk in Amstelveen en verre omstreken."

  Tarieven /
  Verzekeringen

  De kosten variëren per behandeling en kunnen gedeeltelijk of volledig verzekerd zijn. De tarieven zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa), in opdracht van de overheid. Wilt u hier meer over weten? Lees dan verder.

  Angst voor de tandarts?

  Wij doen er alles aan om uw bezoek pijnloos en zo aangenaam mogelijk te maken. Wij zorgen ervoor dat u zich goed kunt ontspannen. Wilt u weten hoe wij dit doen? Neem dan nu contact met ons op. Onze assistenten staan u graag te woord.

  Open chat
  Hallo,
  Hoe kunnen wij u helpen?
  Wij zijn bereikbaar op dit nummer van 07:45 - 20:00