Specialisatie collega Eva Tromp

Specialisatie collega Eva Tromp

Tandartsenpraktijk H.J. van Mill is uw praktijk voor alle disciplines op het gebied van tandheelkunde zoals Preventie en Mondhygiene Kindertandheelkunde, Parodontologie Endodontologie, Implantologie Orthodontie Kroon en brugwerk en Facings.

Tandarts Eva Tromp werkt alweer 7 jaar in onze praktijk. Opgeleid en gestimuleerd door praktijkeigenaar Van Mill heeft Eva zich ontwikkeld tot een uiterst kundig behandelaar, vooral op het gebied van de wortelkanaalbehandelingen oftewel de Endodontologie.

Wij zijn er dan ook trots op dat Eva zich per 1 september van dit jaar op wetenschappelijk vlak verder gaat specialiseren op het gebied van wortelkanaalbehandelingen aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam.
Zij blijft uiteraard verbonden aan onze praktijk en zal gedurende deze 3 jaar durende opleiding alleen op maandag in onze praktijk werkzaam zijn.

Ons team van internationale tandartsen zal daarom nu uitgebreid worden met ervaren Tandarts Maryam Tahoor met in het bijzonder opgeleid in wortelkanaalbehandelingen en orthodontie.

Wij hebben gezien dat Maryam zich op kundige wijze de vaardigheden heeft eigen gemaakt die vereist zijn voor het succesvol voortzetten van behandelingen die door Eva zijn ingezet.

Check voor meer informatie en een impressie van onze praktijk, verwijspraktijk en trainingscentrum voor endodontologie onze nieuwe website.
Of neem direct contact op om een afspraak in te plannen met tandarts H.J. van Mill, tandarts Eva Tromp, tandarts Masako Tsuchiya, tandarts Masato Watanabe of tandarts Maryam Tahoor voor een controleafspraak of een specialistische behandeling.

Onze missie ”U een leven lang te laten genieten van een gezond, mooi en sterk gebit”

Open chat
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn bereikbaar op dit nummer van 07:45 - 20:00