Verwijspraktijk voor Endodontologie en spoed

In de regio Amsterdam staan wij bekend als een toonaangevende en gerenommeerde verwijspraktijk voor tandheelkundige zorg.

Onze praktijk heeft zich gevestigd als een betrouwbare partner voor veel tandartspraktijken in de omgeving, waarbij andere praktijken regelmatig patiënten doorverwijzen voor gespecialiseerde behandelingen, second opinions en spoedeisende tandheelkundige zorg.

Vaste tandarts
Meester in wortelkanaalbehandelingen
Meester in wortelkanaalbehandelingen
Internationaal team
Meer dan 30 jaar ervaring

Wortelkanaalbehandelingen:
Consultatie, behandelingen
en second opinion

Een van de voornaamste redenen waarom tandartspraktijken naar ons verwijzen, is de uitstekende expertise op het gebied van wortelkanaalbehandelingen.

Onze praktijk beschikt over een team van ervaren endodontologen die gespecialiseerd zijn in het behandelen van complexe endodontische problemen.

Of het nu gaat om een gecompliceerde wortelkanaalbehandeling of een herbehandeling, patiënten kunnen rekenen op de hoogste kwaliteit zorg en de nieuwste technologieën op dit gebied.

Wat te verwachten bij het doorverwijzen van uw patiënt?

Behandeling op hoog niveau volgens de Schildertechniek

Geen wachtlijsten, uw patiënt kan direct terecht

Gebruik van de Fotona Laser en Microscoop voor het beste resultaat

Wij voeren jaarlijks 1.000+ wortelkanaalbehandelingen succesvol uit en steeds meer patiënten en tandartsen vinden de weg naar onze praktijk.

Wilt u patiënten verwijzen naar een Endodontoloog? Tandarts van Mill heeft dé kennis en capaciteit om uw patiënt op het hoogste niveau te behandelen.

Wij helpen u graag!

Tandartspraktijk van Mill

Spoedbehandelingen bij tandtrauma

Een ander essentieel aspect van onze praktijk is ons vermogen om spoedgevallen te behandelen, met name ernstig tandtrauma. Bij ongevallen waarbij de tanden of mond ernstig zijn beschadigd, is snelle en deskundige zorg van het grootste belang.

Onze praktijk beschikt over de benodigde capaciteit en kennis om dergelijke noodsituaties adequaat aan te pakken.

Tandartsen én hun patiënten vertrouwen onze expertise om complexe diagnostische uitdagingen aan te pakken en een behandelplan op maat te maken.

De praktijk hecht veel waarde aan open communicatie en samenwerking met verwijzende tandartsen, om ervoor te zorgen dat patiënten de best mogelijke zorg ontvangen.

3D Röntgen & 3D Kronen Printen

Onze praktijk beschikt over state-of-the art tandheelkundige apparatuur, wat het werk van tandartsen nauwkeuriger, makkelijker en kwalitatief beter maakt. Daarom stellen wij onze CBCT-scanner en 3D-kronen printer graag ter beschikking voor andere tandartspraktijken. Heeft u patiënten waarvan u vermoedt dat de kwaliteit van de behandeling beter wordt wanneer u hier gebruik van maakt? Neem dan contact met ons op.

Uw patiënt doorverwijzen? Wij staan voor u klaar!

Tandartsenpraktijk van Mill blijft zichzelf voortdurend ontwikkelen door bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen in de tandheelkunde en de meest geavanceerde technologieën te gebruiken.

Onze specialisatie in wortelkanaalbehandelingen, hoogwaardige tandheelkundige behandelingen, second opinions en spoedeisende tandheelkundige zorg maken ons tot een betrouwbare partner voor tandartspraktijken en patiënten die op zoek zijn naar expertise en kwaliteit in de tandheelkunde.

U kunt uw patiënt via onderstaand formulier aan ons doorverwijzen. Bij Spoed doorverwijzing graag telefonisch contact, zodat we op korte termijn een behandeling kunnen inplannen.

Verwijsformulier

  Gegevens verwijzer / eigen tandarts


  Gegevens patiënt


  Om bestanden mee te zenden klik op onderstaande knop.

  Wat patiënten over ons zeggen

  John van Geenen

  “Enige tijd terug ben ik doorgestuurd vanuit mijn eigen tandarts naar de praktijk voor een wortelkanaalbehandeling en laatst voor controle en het team was ook nu weer zeer zorgzaam. Ten tijde van de eerste behandeling werd e.e.a. zeer goed en duidelijk uitgelegd.
  Praktijk Van Mill is zeker een aanrader.”

  Ricardo van Houten

  “Ik had al 1.5 maand ontzettend last van mijn tand. Helaas kon de reguliere tandarts niets vinden en heeft me doorgestuurd naar Tandarts Van Mill.

  Ze hebben de zelfde dag nog tijd voor mij gemaakt, ik ben ook nog eens angstig en ben helemaal gerustgesteld en er werd verteld wat er precies gedaan wordt. En als ik door de angst even pauze wilden was dat helemaal prima.

  Ik ben eindelijk pijn vrij in 1uur en 15minuutjes.

  Mijn angst voor de tandarts was volledig gezakt tijdens het bezoek!

  Bedankt!”

  Martijn Koster

  “Werd voor een nabehandeling (viervoudige wortelkanaalbehandeling) naar deze praktijk doorverwezen. Ik werd behandeld door tandarts Watanabe. Hij nam rustig de tijd om mij stapsgewijs uit te leggen wat er aan de hand was, de mogelijke oorzaak en de behandeling. Het kostenplaatje was heel transparant.

  De behandeling verliep sneller dan gepland en er werd goed op mijn comfort gelet. Het is ook fijn dat meneer Watanabe goed Nederlands spreekt. Er zijn goede afspraken voor vervolg gemaakt.”

  Tarieven /
  Verzekeringen

  De kosten variëren per behandeling en kunnen gedeeltelijk of volledig verzekerd zijn. De tarieven zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa), in opdracht van de overheid. Wilt u hier meer over weten? Lees dan verder.

  Angst voor de tandarts?

  Wij doen er alles aan om uw bezoek pijnloos en zo aangenaam mogelijk te maken. Wij zorgen ervoor dat u zich goed kunt ontspannen. Wilt u weten hoe wij dit doen? Neem dan nu contact met ons op. Onze assistenten staan u graag te woord.

  Open chat
  Hallo,
  Hoe kunnen wij u helpen?
  Wij zijn bereikbaar op dit nummer van 07:45 - 20:00