Bent u op zoek naar een goede tandarts in Amstelveen?

datum
december 2022
leestijd
5 minuten

Bent u op zoek naar een goede tandarts in Amstelveen?

datum
december 2022
leestijd
5 minuten
Paradontologie
Masato
Masato Watanabe
Eigenaar

Masato Watanabe
Eigenaar

Het kan best lastig zijn om een goede tandarts te kiezen, het is immers een specialistisch vak waar u als patiënt weinig kennis van heeft. En geen enkele tandarts zal over zichzelf zeggen dat hij of zij zijn vak niet verstaat.

Het goede nieuws is dat iedere tandarts een gedegen opleiding heeft gedaan. Deze bestaat uit een jarenlange universitaire studie met veel aandacht voor theorie, maar met ook heel veel praktijk. Iedere tandarts heeft dus een hoog basisniveau. Maar er zijn verschillen, zowel in kwaliteit als in specialisme of aandachtsgebied.

Wij willen u aantal handvatten geven om een goede keuze te maken, zodat u bij een tandarts terecht komt die goed bij jou past en die in staat is u verder te helpen. We vertellen u tevens graag over de manier waarop wij blijven investeren in de kwaliteit van onze praktijk.

Wat is een goede tandarts precies?

Een goede tandarts is niet alleen goed in zijn vak, dus niet alleen goed in het verzorgen van gebitten. Ook omgang met mensen en het goed kunnen aanvoelen wat iemand nodig heeft, is van belang.

Veel mensen hebben een bepaalde angst voor de tandarts. Dit kan komen vanwege nare ervaringen, de kosten die er soms aan vast kunnen zitten of omdat ze gewoon “de tandarts eng vinden”.

Het menselijke aspect is dus heel belangrijk, maar de basis is altijd een grondige kennis van het gebit en van de mogelijkheden die er zijn om het gebit gezond te houden of te verbeteren. Deze kennis kunt u op een aantal manieren controleren.

U kunt bijvoorbeeld kijken naar de reviews die er over de praktijk zijn. Hierin vertellen anderen over hun ervaring. Daarnaast kunt u kijken welke expertises een praktijk heeft en wat de tandartsen doen om hun kennis en ervaring te blijven verbeteren.

Goede tandarts Amstelveen

Op deze manieren zorgen wij ervoor dat wij goede tandheelkundige zorg in Amstelveen  leveren

We investeren voortdurend in het uitbreiden van onze vaardigheden. Dit betekent dat we ons blijven bijscholen in nieuwe technieken en methoden van mondzorg. Een bijzondere eigenschap van onze praktijk is, dat wij ook endodontologen opleiden.

Onze specialisten zijn ervaren en kundig en geven deze kennis graag door aan andere tandartsen. Dit betekent vanzelfsprekend dat wij deze zorg zelf ook op een heel hoog niveau kunnen bieden. Dit resulteert er ook in dat andere praktijken regelmatig complexe cliënten naar onze praktijk verwijzen vanwege onze ervaring met onder andere lastige wortelkanaalbehandelingen.

Deze behandelingen kunnen wij mede zo compleet uitvoeren doordat wij voortdurend investeren in mensen en materialen. Zo hebben wij als enige praktijk in Nederland de beschikking over een specialistische microscoop waardoor wij nog nauwkeuriger kunnen werken.

Hoe wordt onze praktijk in Amstelveen door anderen beoordeeld?

We noemden al dat diverse collega’s complexe casussen naar ons verwijzen. Dit zien wij als een blijk van vertrouwen in onze expertise. Daarnaast hebben wij een trouwe groep cliënten, die vaak al hun hele leven bij ons zijn. Ook dit zien wij als een onderstreping van onze kwaliteit.

Een blik op onze reviews vertelt dan ook hetzelfde verhaal, wij staan voor ons vak en blijven investeren in betere zorg. Dat zorgt voor vertrouwen en positieve reviews van onze cliënten.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Gesprek met een tandarts. U wordt binnen 1 werkdag gebeld voor een afspraak.

  Uitstekende behandeling

  De behandeling zag ik heel erg tegenop maar door de werkwijze en steeds contact houden met de patiënt is het voor 100% meegevallen. Zeer vriendelijk allemaal en meelevend. Mocht ik weer probleem hebben met een wortelkanaal is dr. Mill mijn man.

  “Onze specialisten zijn ervaren en kundig en geven deze kennis graag door aan andere tandartsen. Dit betekent vanzelfsprekend dat wij deze zorg zelf ook op een heel hoog niveau kunnen bieden.”

  – Van Mill Tandartspraktijk

  Kom voor goede mondzorg naar Tandartspraktijk Van Mill in Amstelveen

  Onze praktijk biedt alle reguliere tandheelkundige zorg en heeft daarnaast meerdere specialismen onder dak. Wij kunnen u dus helpen bij uiteenlopende problemen of juist bij het gezond houden van uw gebit.

  Wanneer u op zoek bent naar een goede tandarts in Amstelveen, dan staan wij voor u klaar! U kunt ons bellen of mailen voor meer informatie of u direct aanmelden als nieuwe cliënt.

  Plan een vrijblijvend adviesgesprek

  Gesprek met een tandarts. U wordt binnen 1 werkdag gebeld voor een afspraak.

   Uitstekende behandeling

   De behandeling zag ik heel erg tegenop maar door de werkwijze en steeds contact houden met de patiënt is het voor 100% meegevallen. Zeer vriendelijk allemaal en meelevend. Mocht ik weer probleem hebben met een wortelkanaal is dr. Mill mijn man.

   verbergen

   Open chat
   Hallo,
   Hoe kunnen wij u helpen?
   Wij zijn bereikbaar op dit nummer van 07:45 - 20:00