Patiënten ervaring

Lees hier onze Google reviews
Vaste tandarts
Meester in wortelkanaalbehandelingen
Meester in wortelkanaalbehandelingen
Internationaal team
Meer dan 30 jaar ervaring

Wat patiënten over ons zeggen

Jacqueline Knippenberg

“Twee keer in 1 jaar bij de heer M. Watanabe geweest voor een gecompliceerde wortelkanaal behandeling. Uiterst kundige met duidelijke uitleg behandelingen gehad. Fijn dat er ook verder werd gekeken en meegedacht toen klacht niet direct verholpen was. Ik zou iedereen deze endodontoloog aanraden!”

F. Tek

“6 maanden geleden kwam ik bij Tandarts Watanabe voor een ingewikkelde wortelkanaalbehandeling nadat mijn tandarts zelf niet bij de ontsteking kon komen. Binnen een uur stond ik weer pijnvrij buiten. Vandaag ben ik op controle geweest en alles is mooi geheeld. Tandarts Watanabe is zeer vakkundig en vriendelijk. Met recht een meester in wortelkanaalbehandelingen.”

Shiro Hanh Hoang

“Ik had een kiesprobleem waarbij extractie werd aangeraden. Via een vriend kreeg ik een doorverwijzing naar naar Tandartsenpraktijk H.J. van Mill voor een second opinion omdat zij bekend stonden als de experts in wortelkanaal behandelingen. Ik werd door tandarts Watanabe geholpen. Het viel me op dat hij ongehaast rustig al mijn opties doornam zodat ik zeker wist of ik de juiste keuze maak of niet. Het was een prettige ervaring en heb ik gelukkig mijn kies ook weten te behouden. Professioneel, vriendelijk, ongehaast met een enorme expertise.”

Madeline Hendricks

“In de 8 jaar dat wij bij Tandarts van Mill komen, kan ik alleen maar melden dat zij streven naar uiterste professionaliteit en vriendelijkheid. Het wordt gezien van ontvangst tot behandeling. De tandartsen en het personeel zijn internationaal en Nederlands, wat ik erg waardeer. Ze spreken allemaal Nederlands, Engels en meestal een andere taal. Dit zorgt voor een zeer inclusieve sfeer en geeft de tandartsen een brede uitwisseling van kennis en praktijk. Bovenal zijn de normen en vaardigheden erg hoog – mijn zoon is zelfs in slaap gevallen tijdens een wortelkanaalbehandeling met Dr. Maryam! En er is geen oordeel/shaming. Recent zijn ze verhuisd naar een prachtige nieuwe locatie in Buitenveldert, voorzien van de modernste apparatuur. Ik was ook blij om te horen dat er nu flexibelere uren zijn, ’s avonds en op zaterdag. Als u een tandarts nodig heeft, overweeg dan zeker deze praktijk!!”

Anton Van Duijn

“2 maanden geleden een ingewikkelde wortelkanaalbehandeling laten doen, waarbij ik al mijn angsten en zenuwen opzij heb kunnen zetten 🙂 Wat een ongelooflijk veel kunde, aandacht en begrip heerst er in deze praktijk! Vandaag was de check na 2 maanden en de ingreep blijkt goed gelukt te zijn, het bot groeit weer en de ontsteking slinkt. Hartelijk dank voor jullie provisionele aanpak!”

Christien Dessing

“De behandeling zag ik heel erg tegenop maar door de werkwijze en steeds contact houden met de patiënt is het voor 100% meegevallen. Zeer vriendelijk allemaal en meelevend. Mocht ik weer probleem hebben met een wortelkanaal is dr. Mill mijn man.”

Marieke de Ligter

“Ontzettend goed geholpen door deze tandarts en zijn team. Kon meteen dezelfde dag terecht nadat de spoedtandarts mij vanwege een complexe wortel niet kon helpen. Kreeg goede uitleg gedurende de behandeling.”

Martina Strada

“Ik beveel het team ten zeerste aan. Ik heb al 3 wortelkanalen onder hun hoede gehad en ze zijn niet alleen zeer professioneel maar ook aardig en behulpzaam.”

Cro Rapi

“Naast de plaatselijke tandarts zijn er twee Japanse tandartsen fulltime. Het lijkt erop dat het niveau zo hoog is dat tandartsen uit Japan op bezoek komen en ook moeilijke gevallen behandelen die niet in andere klinieken kunnen worden gedaan.”

Open chat
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn bereikbaar op dit nummer van 07:45 - 20:00