Wortelkanaalbehandeling

Maak een afspraak

  Vaste tandarts
  Meester in wortelkanaalbehandelingen
  Meester in wortelkanaalbehandelingen
  Internationaal team
  Meer dan 30 jaar ervaring

  Voor patiënten

  Wortelkanaal behandeling

  In de praktijk zetten van Mill & Masato zich samen met het team in om voor onze eigen patiënten en de patiënten die zijn doorverwezen door collega-tandartsen om optimale wortelkanaal-behandelingen uit te voeren.

  Duur en werkwijze wortelkanaal behandeling

  Een wortelkanaalbehandeling bestaat altijd uit een intake met onderzoek, de behandeling die meteen of later plaatsvindt en tot slot de nazorg om vast te stellen dat uw gebit gezond is.

  Wortelkanaal behandeling in drie stappen

  Afhankelijk van de verwijzing en het verzoek van uw tandarts kan in overleg met u de behandeling soms direct worden uitgevoerd of krijgt u na het consult een afspraak voor de behandeling.

  Patiënten ervaring

  Lees hier onze Google reviews

  Voor verwijzers

  Patiënt verwijzen

  U kunt uw patiënten naar Tandartsenpraktijk van Mill doorverwijzen voor endodontische consulten, behandelingen en/of second opinion.

  Wat patiënten over ons zeggen

  Shiro Hanh Hoang

  "Het was een prettige ervaring en heb ik gelukkig mijn kies ook weten te behouden. Professioneel, vriendelijk, ongehaast met een enorme expertise"

  Melanie Vraser

  "Ik keek mijn hele leven op tegen tandartsbezoeken. Sinds ik bij Tandartspraktijk van Mill zit niet meer. Ik kom er nu al 5 jaar met plezier."

  Erik Bruis

  "Ik dacht dat mijn gebit niet meer te redden was. Wat hebben Masato en zijn team mij geweldig geholpen. Geen pijn meer, echt mijn leven terug."

  Open chat
  Hallo,
  Hoe kunnen wij u helpen?
  Wij zijn bereikbaar op dit nummer van 07:45 - 20:00