Implantologie

Indien een tand of kies verloren is gegaan, of nooit aanwezig is geweest, is het bij Tandartsenpraktijk Van Mill mogelijk om deze te vervangen met behulp van een implantaat.

Maak een afspraak

  Vaste tandarts
  Meester in wortelkanaalbehandelingen
  Meester in wortelkanaalbehandelingen
  Internationaal team
  Meer dan 30 jaar ervaring

  Kunstwortel van titanium

  Implantaten kunnen ook worden ingezet om houvast te geven aan een prothese ofwel klikprothese. Een implantaat is een kunstwortel van titanium. Het implantaat gaat een verbinding aan met het kaakbot waardoor er een nieuwe stabiele basis ontstaat waarop een kroon, brug of prothese kan worden gemaakt.

  Duurzaam eindresultaat

  Onze kliniek geeft een deskundig advies en streeft hierbij samen met de patiënt naar een duurzaam eindresultaat.

  Tandartspraktijk van Mill

  Wat patiënten over ons zeggen

  Shiro Hanh Hoang

  "Het was een prettige ervaring en heb ik gelukkig mijn kies ook weten te behouden. Professioneel, vriendelijk, ongehaast met een enorme expertise"

  Melanie Vraser

  "Ik keek mijn hele leven op tegen tandartsbezoeken. Sinds ik bij Tandartspraktijk van Mill zit niet meer. Ik kom er nu al 5 jaar met plezier."

  Erik Bruis

  "Ik dacht dat mijn gebit niet meer te redden was. Wat hebben Masato en zijn team mij geweldig geholpen. Geen pijn meer, echt mijn leven terug."

  Tarieven /
  Verzekeringen

  De kosten variëren per behandeling en kunnen gedeeltelijk of volledig verzekerd zijn. De tarieven zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa), in opdracht van de overheid. Wilt u hier meer over weten? Lees dan verder.

  Angst voor de tandarts?

  Wij doen er alles aan om uw bezoek pijnloos en zo aangenaam mogelijk te maken. Wij zorgen ervoor dat u zich goed kunt ontspannen. Wilt u weten hoe wij dit doen? Neem dan nu contact met ons op. Onze assistenten staan u graag te woord.

  Open chat
  Hallo,
  Hoe kunnen wij u helpen?
  Wij zijn bereikbaar op dit nummer van 07:45 - 20:00