Een Tandarts voor Orthodontie in Amstelveen

datum
februari 2023
leestijd
7 minuten

Een Tandarts voor Orthodontie in Amstelveen

datum
februari 2023
leestijd
7 minuten
orthodontische behandeling
Masato
Masato Watanabe
Eigenaar

Masato Watanabe
Eigenaar

Orthodontie is een tandheelkundige specialisatie die zich richt op het diagnosticeren, voorkomen van klachten en het verbeteren van de positie van de tanden en kaken.

Orthodontisten maken gebruik van verschillende soorten behandelingen om de tanden en kiezen recht te zetten, de beet van een patiënt te verbeteren en de algemene mondgezondheid te verbeteren.

We vertellen u graag meer over onze mogelijkheden.

Een tandartspraktijk gespecialiseerd in de orthodontie

Als u geïnteresseerd bent in het laten rechtzetten van uw tanden en kiezen, is het een goede keuze om een tandartspraktijk te bezoeken die gespecialiseerd is in de orthodontie. Bij tandartspraktijk van Mill kunt u terecht voor een behandeling bij de orthodontist.

Wij bieden verschillende soorten orthodontische behandelingen aan die u helpen aan een stralende glimlach. Dit geldt zowel voor kinderen als voor volwassenen.

Gespecialiseerd in de orthodontie

De vaste beugel of de uitneembare doorzichtige beugel?

In de orthodontie wordt er gebruikgemaakt van verschillende soorten hulpmiddelen die het gebit mooi en regelmatig kunnen maken. U kunt hierbij denken aan de vaste beugels, de uitneembare aligners en de retainers.

Deze worden ingezet om problemen op te lossen, zoals tanden die te dichtbij op elkaar staan. Ook kunnen gaten van ontbrekende tanden en kiezen of kan een malocclusie (een verkeerde beet) worden verholpen met eerder genoemde hulpmiddelen.

Om een gepersonaliseerd behandelplan op te stellen, wordt er gebruik gemaakt van diagnostische tools, zoals röntgenfoto’s en studiemodellen van het gebit.

De voordelen van een orhtodontische behandeling

Er zijn een aantal voordelen van een succesvolle orthodontische behandeling. Ten eerste is het makkelijker om de tanden en kiezen goed te kunnen reinigen als de tanden en kiezen recht staan. Dit kan het risico op tandvleesaandoeningen en gaatjes verminderen en ervoor zorgen dat het gebit gezond wordt en blijft.

Problemen met kauwen en spreken
Een verkeerde positie van de tanden en kiezen ervoor zorgen dat u problemen heeft met kauwen en spreken. Dit is natuurlijk ongewenst en een orthodontische behandeling zou dit probleem kunnen verhelpen. Ook is het zo dat een mooie glimlach zelfvertrouwen geeft en er goed uitziet. Dit kan invloed hebben op sociaal en professioneel vlak.

Krachten op de tanden en kiezen
Een goede beet is belangrijk om problemen van het gebit in de toekomst te voorkomen. Tijdens het kauwen spreken en eten komen de tanden en kiezen regelmatig op elkaar. Hierdoor zijn de krachten op de tanden en kiezen groot. Ook hebben veel mensen last van parafuncties, zoals klemmen en knarsen. Hierbij is de kracht op het gebit nog groter dan normaal. Het is dus belangrijk dat deze krachten op een goede manier worden verdeeld. Als dit niet geval is, kunnen tanden en kiezen sneller breken en verloren gaan.

De meest effectieve en efficiënte behandeling
Bij tandartspraktijk van Mill hebben we ervaren tandartsen die gespecialiseerd zijn in de orthodontie. We maken gebruik van de nieuwste technologie om ervoor te zorgen dat onze patiënten effectieve en efficiënte behandelmogelijkheden krijgen.

Ook zorgen we ervoor dat u weet wat u te wachten staat en wat de behandelopties zijn.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Gesprek met een tandarts. U wordt binnen 1 werkdag gebeld voor een afspraak.

  Uitstekende behandeling

  De behandeling zag ik heel erg tegenop maar door de werkwijze en steeds contact houden met de patiënt is het voor 100% meegevallen. Zeer vriendelijk allemaal en meelevend. Mocht ik weer probleem hebben met een wortelkanaal is dr. Mill mijn man.

  “Als u geïnteresseerd bent in het laten rechtzetten van uw tanden en kiezen, is het een goede keuze om een tandartspraktijk te bezoeken die gespecialiseerd is in de orthodontie.”

  – Van Mill Tandartspraktijk

  Een behandeling rekening houdend met uw wensen!

  We bieden verschillende soorten behandelingen aan afhankelijk van wat er mogelijk is in uw geval. We bieden de vaste traditionele beugels aan, maar ook de uitneembare en doorzichtige aligners.

  Op deze manier kunnen we rekening houden met uw wensen en kunnen we u blij maken met een mooi gebit. Onze tandartspraktijk biedt een comfortabele en warme omgeving, waardoor onze patiënten zich goed voelen tijdens de behandelingen.

  Al met al willen wij ervoor zorgen dat u een gezonde en mooie glimlach krijgt. Zou u graag uw glimlach willen verbeteren of uw mondgezondheid goed op peil willen krijgen?

  Maak dan een afspraak bij Tandartspraktijk van Mill. Wij gaan dan met u in gesprek om zo te achterhalen wat de beste behandelmogelijkheid is voor u.

  Plan een vrijblijvend adviesgesprek

  Gesprek met een tandarts. U wordt binnen 1 werkdag gebeld voor een afspraak.

   Uitstekende behandeling

   De behandeling zag ik heel erg tegenop maar door de werkwijze en steeds contact houden met de patiënt is het voor 100% meegevallen. Zeer vriendelijk allemaal en meelevend. Mocht ik weer probleem hebben met een wortelkanaal is dr. Mill mijn man.

   verbergen